Gå til hovedindholdet
MENU
Aula_close Layer 1

Værdigrundlag

Dialog, ansvar, begejstring og udvikling, gensidighed og risikovillighed er værdier, der er i spil på Korning Skole. Vi er en skole med plads til forskellighed. Vi har skabt et inkluderende læringsmiljø med kvalitet i undervisningen for alle.

Børnene hjælpes til vækst gennem en værdsættende og anerkendende pædagogik.

Klar til Læring

Læring foregår hele tiden. I familien, i daginstitutionen og dagplejen, i skolen og blandt kammeraterne. Forskning viser, at de kompetencer, som børn lærer tidligt, har stor betydning resten af livet. Grundlaget for en uddannelse lægges altså helt fra barnets fødsel, hvor barnets grundlæggende behov skal dækkes, og forudsætninger for læring skal stimuleres.

Kerneopgaven for læring i Hedensted Kommune er, at alle børn og unge bliver klar til uddannelse og job. Mange undersøgelser viser, at uddannelse giver bedre beskæftigelse gennem hele livet, højere indtægt, bedre sundhed og mindre kriminalitet.

I Hedensted Kommune vil vi stå på tæer for, at vores børn og unge opnår mest mulig LÆRING. Det vil vi gøre ved at styrke udviklingen af syv kompetencer, som alle er meget vigtige for at opnå læring.
Klik her for at læse mere om Klar til læring.